Djævelen er i detaljerne: den himmelske fordele af specificitet i WritingThe effektiv måde at købe dine foretrukne produkt online

Der er en psykologisk gener så magtfulde, der kan punktere drevet, selvværd og menneskelige ånd af mange håbefulde forfattere i alle aldre. Disse forfattere er konfronteret med en hindring, der gør dem stoppe, tænke to gange og sætte spørgsmålstegn ved deres ret til at være en del af en respekteret samfund. Selv fører dem til at tvivle på deres ambition om at forfølge deres litterære eller journalistiske kald.
Det er den indre stemme ekko: “Huh! Hvem tror du du er, en J. K. Rowling i støbeskeen?”eller”Åh min Gud, stop foregiver, du har en litterær sind!”og flere lignende linjer af tænkning. Nogle kan kalde det en djævel, mens andre kan beskrive det som den selvødelæggende aspekt af en person.
Hvis du har været plaget, som jeg har været, så fortvivl ikke, stemmen taler kun på vegne af kritikere, reelle eller indbildte. Det er ikke indbegrebet af det autentiske gave af kreativitet du og jeg var født med.
Når du ved, du har en rigtig god idé under opsejling i dit hoved, at du kunne næsten se det gennemført i dit sind, strike nøgler; Når stemmen blæser sin kakofoni horn, modstå trangen til at stoppe.
Sind og adfærd
Hvordan din tankegang bliver din trofast fjende til tider har hensyn til sin egen.
Mens tillid tager et pusterum, angreb denne arbejdsskade af betænkelighed under din rejse som en blomstrende forfatter hjemsøger selv bedste af forfattere.
“Jeg har skrevet næsten ingenting endnu, og nu igen tid bliver kort. Der er intet gjort. Jeg er ikke nærmere min bedrift end jeg var to måneder siden, og jeg holde halv betvivle min vilje til at udføre noget. Hver gang jeg foretager en flytte min dæmon siger i næsten samme øjeblik: “Åh, ja, vi har hørt før!” Katherine Mansfield (1888-1923), britiske novelle forfatter.
Bare, hvordan gamle manipulerende tankegang vaner har gentagne gange, langsomt og ubevidst krøb ind i din underbevidsthed, skal så du erstatte dem med nye bevidst.
“Uanset indsats er først og fremmest er bestemt af vores tanker, så hvis vi ændrer vores tanker, vi kan ændre måde, vi opfører os.” Cherith Powell og Greg Forde
Beslutningen er din første skridt. Indløse din tro på din evne til at skrive ved at gøre op dit sind ønsker at gøre dette. Ignorer uønsket mentale mislyde lige bortrejst. Nægte at komme nærmere ind på dem.
“Når du kan være opmærksom på og være vidne til dine egne tanker, i stedet for at blive tabt eller absorberes i dem, du er i stand til at vokse fra dine erfaringer snarere end at blive immobiliseret,” Richard Carlson, Ph.D., berømt forfatter og ekspert i lykke og stress.
Handle på denne beslutning ved at skrive altid indtil vanen er blevet integreret i dit system. Holde sig til det. Disciplinen vil tilstand dit sind på en ‘Jeg kan’ holdning og vil give dig med beviser for din skrivning færdighed, langsomt, men sikkert.
Søg efter den indre stemme, der er ansvarlig for at få dig om bord paa dette fartoej mod at har nogensinde ønsket at skrive eller skrevet et par stykker i første omgang. Genopleve det. Glæde i det.
Men mere end positive Self-Talk, jer vil savn noget konkret at underbygge din lange begravet positiv tro. Producere den skriftlige stykke. Det vil bære ud virkeligheden af dine evner som forfatter og vil opretholde forfatterens ånd kører i din retning.
“Vi er hvad vi gentagne gange gør. Excellence, derefter, er ikke en handling, men en vane.” Aristoteles.
Desuden indsender dit arbejde ofte og få udgivet selv i små publikationer (print eller online) fordybe dig mere i en verden af skriftligt og definerer yderligere, hvad du virkelig ønsker, hvad du kan opnå og hvad vil du i sidste ende blive. Det validerer du yderligere som forfatter i dine øjne og i andres øjne.
En offentliggjort arbejde yderligere ophæver denne skadelige indre stemme og selv de rigtige modstandere (i modsætning til professionelle, konstruktive og objektive litterære kritikere) eksisterende ud over din skriftligt komfortzone.
“Vil du vide, hvem du er? Spørg Act. Handling vil afgrænse og definere du. Du vil finde fra dine handlinger.” Witold Gombrowicz (1904-1969), polsk forfatter, dramatiker, Essayist.
Slå dyret inden for
Gør det til en vane at studere livet for mennesker, der startede ud med slingrende knæ i karriere helt forskellig fra den grad, de har tjent i college, drømmer drømme, som ingen troede, de kunne nå. Tæl antallet af gange, de fik at vide de var afvigere men gik at lykkes i felterne tilsyneladende uforenelige til deres personlighed og Intellekt.
Læs Writers’ biografier og grave deres kampe, se dig omkring og bliv inspireret. Flytte dit fokus fra nar af dine tanker til reelle roligt folk, der aldrig pralede men skrev alligevel med dybde.
Som en sen blomstrende forfatter selv jeg ansætte disse henvisninger. I mit eget tempo, har jeg lært at kæmpe tilbage. Den automatiske reaktion kaster den grim følelse af ineffektivitet og hjælper mig til at fortsætte.
Det kan ikke garanteres et liv uden frafald til negative selv taler, men disse mentale tilgange tjene som buffere, at styrker den mentale forsvar overarbejde indtil de dårlige stemmer er afdæmpet.
Rådgivning af andre forfattere, der siger, skrive, skrive og skrive er en guldmine. Det skærper og stimulerer din skrivning sind. Bedst af alt bringer det dig tættere til din vision og væk fra din psykologiske bæster.
Så medmindre du gør præcis modsat af hvad din dæmon siger du ikke, din indre kamp vil ikke blive bragt til tavshed.
Forfølge din drøm. Skrive!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.