Extreme hjem gøre Over Tips, Printable skitser, Designs og Sådans

Træt af dit køkken og bad lægge ud og er klar til at gøre noget helt andet, men ved ikke hvad?

Her er et par ideer du kan kigge på. Nogle af disse gratis printable skitser (bare Højreklik og print) er nogle af de mest kunstneriske kreative design du har drømt om.

Din designer har måske ikke den rigtige plan for dig. Du ved – den, der rammer plet og siger, “det er ene! “

Nogle af disse skitser kan intriger dig. Bare gå vores hjemmeside og klik på boksen remodeling idé. Det vil den blive æsken med pære i det.

Og hvis du stadig ikke tilfreds, og vil se på rigtig levende arbejde, for at få nogle flere ideer, vores køkken, bad og levende links vores flise/gulv/væg sektion på vores bibliotek vil være til nogen hjælp for dig.

Bare husk en 3 ting om gulve før du foretager en udvælgelse.

-Laminat gulve vil ikke øge værdien af dit hus.

Ja det er sandt, laminat gulve, uanset hvor gode de ser ud og hvor dyrt gulve omkostninger, vil aldrig øge værdien af dit hus.

-Tæppe, sheet vinyl eller bløde overflade materialer vil ikke øge værdien af dit hus.

Og det samme gælder for tæppe og sheet vinyl. Så godt som det kan synes, tæppe og sheet vinyl eller vinyl fliser vil ikke øge værdien af dit hus.

-Trægulve, keramik, porcelæn, skifer, travertin, kalksten eller saltillo flise er den eneste gulvbelægning materialer, der vil øge værdien af dit hus.

Ønsker at installere din egen trægulve elektriker men ikke ved hvordan?

Hvordan man gør en hårdttræ gulv installation med en gratis VIDEO kan du se lige nu.

For alle gøre det din self type mennesker ligesom os har vi en manual, der kan lære dig hvad folk betale tusindvis af dollars at få gjort. Et hjem forbedring færdigheder, lære at installere en hårdttræ gulv helt gratis. Eller hvis du blot ønsker at få dine kære værelse gjort, din egen. Eller du vil have bare nogle nyttige oplysninger.

En af de mest vanskelige form af træ gulv installation er lim down-metode. Entreprenører opkræve op til $4,50 en kvadrat ft. Så gør math en 15 ft af 20 ft værelse er 300 kvadratfod. Multiplicer, at gange $4,50 sf. Det er $1,350.00 og der herunder ikke trim og ekstramateriale. Efter det har alle sagt og gjort kan omkostninger køre op til $1,700.00 eller mere, bare arbejdskraft!!

De fleste entreprenører kan banke det i en dag eller to!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.