Fidus eksponere: W. G. Hill

Introduktion – der engang før 9/11 var en fyr, der brugte en pen navn af W.G. Hill. Han skrev en række artikler og bøger, der forklarer, hvordan til at drive offshore anonymt og ikke kunne findes, sporede osv. MÃ¥ske frem til de sene 1990? s disse strategier arbejdede. I dag er ekstremt forældet. WG bakke er ikke en fidus, hans arbejde er netop blevet forældet.

Sælge hans værker i dag uden en ansvarsfraskrivelse, hvori de er alvorligt forældet er mindre end etisk. Folk køber disse bøger som en køreplan gennem offshore verden og de er alt andet end det. Offshore verden har ændret sig meget. Der er en masse folk der kan lide at læse om offshore verden og aldrig gøre noget ved det.. For dem er denne bog eller nogen anden bog fint.

At træffe nogen foranstaltninger baseret på en bog er en slem fejltagelse, da information i bøger er pr. definition vil være skriftlig mindst 18 måneder tidligere med 24-30 måneder en mere sandsynlige tidsramme. Dermed kan du læse forældet materiale.

Samme gælder for websteder. Der er en masse af websteder, der tilbyder offshore løsninger, der er ude af dato. For eksempel gøre en søgning for Sparbuch. En Sparbuch konto var en anonym østrigske passbook bankkonto. For at betjene den, du havde brug for passbook og en adgangskode. Hvis du brugte det i østrigske særlige hæveautomater ville det tillade op til $20,000 en dag i transaktioner uden nogensinde at give nogen ID. I Dec. 2000 FATF fortalte Østrig de skulle føjes til den sorte liste, hvis de ikke slippe Sparbuch regnskaber. De gjorde det hurtigt. Nu i dag, i år 2007 kan du stadig se folk sælger Sparbuch konti på nettet. Hvis Østrig bankerne fik lov til at have sådanne konti mange andre lande ville også. Hvis dem der sælges rigtig anonyme Sparbuch konti, ville Østrig være at overtræde sin aftale med FATF og være på den sorte liste. Dette går til at vise dig, at websteder kan være stærkt forældet (giver dem fordel, at tvivlen) eller alternativet er meget værre.

Bare i forbifarten W.G. Hill var en stor fortaler for Sparbuch kontoen. Sælge oplysninger, er bøger og rapporter, der er emnet meget forældet mindre end etisk. Forestil dig nogle kolleger køber W.G. Hill rapporter, bøger osv lærer om Sparbuch konti og derefter søger efter dem på Google, ser sælgere og afgiver en ordre og det ville naturligvis være umuligt for hans ordre nogensinde skal fyldes. Se, hvordan svindlere arbejde? Ville det overraske mig, hvis der var en forbindelse mellem sælgere af W.G. Hill litteratur og sælgere af Sparbuch konti? Lol

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.