Franchise-ejere – 15 April gør du tænke på din skat

Hvis du ejer en franchise virksomhed, så der behøver er nogle afgifter, som du er nødt til at betale for at sikre, at din virksomhed kører problemfrit, og du ikke at stå over for enhver juridisk / skat komplikationer i fremtiden.
Alle de selskaber, der formodes for at indsende de årlige Franchise skatter. Den nye franchise afgift og gebyr lov blev indført i 2004 kræver alle franchise forretninger til at betale en statsmagt franchise skat og en anden franchise gebyr til sekretæren for staten hvert år inden den 15 April.
Franchise skatter er af to typer: organisation skatter og gør business skatter. Organisationen skatter er de skatter, der skal betales af franchise at eksistere som et selskab. På anden side, gør business skatter er dem, der skal betales af selskaberne for at have privilegiet at drive forretning inden for grænserne af de beskatte myndigheder.
Franchise skatter og gebyrer blev betalt til sekretær stater, i fortiden, på tidspunktet for indgivelse af den årlige rapport. Med den nye franchise skattelovgivning er skatterne skal indgives til Department of Revenue efter fylder formen skat K-150, og franchise gebyr der skal betales til sekretær stater sammen med årsrapporten.
Der er et par ting, du skal huske, selv hvis din corporation ikke er en franchise, du stadig er meningen at følge franchise skat. Franchise skat vil i dette tilfælde betragtes som en erhvervsskat, baseret på foreningens aktiver. Alle selskaber formodes for at fil franchise skat. I tilfælde af ingen skat skyldes, har at corporation at give sine oplysninger til den respektive afdeling.
Franchise skatter skal betales af de selskaber, herunder den indenlandske såvel som udenlandske. De omfatter også partnerskaber, nogle ejere og endda aktieselskaber virksomheder (LLC). “Corporation” også omfatter trusts, aktieselskaber, og andre foreninger og organisationer, der opererer for fortjeneste, har en kapital bestand, eller aktier, og særlige privilegier.
Franchise skatter skal indgives et år i forvejen afhængigt af virksomheden fra den første dag i perioden skattepligtige aktiver. Lad os tage et eksempel: Hvis en ny virksomhed inkorporerer i April 20, 2004, med dens regnskabsperiode, der slutter 31 December 2004, så det er meningen for at indsende sin første franchise selvangivelse på den 15 dag i den 4th måned fra det tidspunkt, den afgiftspligtige periode begynder.
På denne måde bliver den dato, der skal betales for den første franchise selvangivelse for det pågældende objekt 15 August 2004, afhængigt af datoen for kvalifikation og de aktiver, den havde på tidspunktet for dens indarbejdelse.
Forretningsenheder, der har en nettoformue på $100.000 eller mere i en stat skal betale en franchise skat på 0,125% af deres samlede netto værd at State Department of Revenue sammen med deres skatteydere balancen. Forskellige kreditsaldi fratrækkes franchise skat til at beregne det skyldige beløb. Hvis det beregnede afgiftsbeløb er fundet for at være mindre end $100, så er dit firma ikke forpligtet til at betale franchise skatten for den pågældende periode. Dog er arkivering stadig vigtigt.
(Husk snak til din juridiske og regnskabsmæssige advisor)
Læs mere om at eje en franchise i dag:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.