Hvordan at øge moral i din Organisation

Der holder hjulene dreje i din organisation? Der holder det hele sammen når kaos hersker supreme? Der kan du stole på at køre din afdeling/forretning i dit fravær?
Generelt er det admin/sekretær/support personale, der knokler væk på deres computere, dag efter dag, uge efter uge og måske år efter år.
Fortæl mig… Hvornår er sidste gang du takkede eller belønnede dem for deres indsats? Jeg er sikker på du gjorde, hvad alle andre gør på Xmas – tag dem til frokost eller middag. En gang om året behandling. Og men hvad med de næste 51 uger?
Hvordan kan du holde deres motivation op og spiritus høj i de kommende måneder? Vidste du at hvis du belønnede dem i nogle små måde på en regelmæssig basis, deres præstationer og udødeligt loyalitet over for dig, vil forblive intakt. I stedet for at tage en dag på den mindste antydning af et sniffle eller hoste, eller virkelig nogen undskyldning for ikke at være på arbejde, vil de mere sandsynligt gør deres yderste for at svigte ikke holdet.
Vi alle reagerer på anerkendelse og belønning. Og endnu hvordan vil du planlægger nogle måde at motivere og belønne dine tropper i løbet af året? Nå, har jeg svaret.
Mine observationer
I en organisation, uanset om det er store eller små, udsættes generelt hierarki og salg mennesker jævnligt for personlig udvikling, motiverende møder og seminarer. De får alle pumpes op og alligevel når de vender tilbage til kontoret, kan ikke forstå, hvorfor de generelle kontorpersonale ikke besidder det samme niveau af entusiasme.
Dit supportteam er afgørende for din organisation og har brug for regelmæssig eksponering for disse typer af funktioner. De har brug for denne eksponering til at holde deres spiritus høj, da disse er de mennesker, som dine kunder, kunder, leverandører og fremtidsudsigter vil kommunikere med. Men hvordan får man dem der?
Løsningen
Til dit hold kan du foreslå, at de kan deltage i et bestemt nej. personlig udvikling seminarer i løbet af året. Dog kan dette ikke være egnet for nogle, som de ikke engang gider gå, fordi de ikke ved, hvad der er tilgængeligt og/eller kunne gøre undskyldninger for ikke at gå, fordi der er for meget arbejde. Ja, der er masser af arbejdstagere, der har sagt til mig.
Du kan organisere en in-house personlig udviklingsprogram. Måske har en ekstern (motiverende) højttaler en gang om måneden for en “Frokost n Lær” session eller måske en regelmæssig morgenmad.
Nu er du sikkert siger “dette virker som hårdt arbejde, jeg ikke har fået tid til at gøre dette. Hvor ville jeg finde højttalerne?”
Den gode nyhed
Gennem et overvældende behov for mange af mine klienter at motivere deres generelle kontor tropper, har jeg nu besluttet at tilføje en ny dimension til The Office arrangør. Jeg kalder det The højttaler arrangør.
Det kan være vanskeligt sourcing den rigtige type af højttaler. Som en akkrediteret professionel taler om nationale højttalere Association of Australia har jeg personlig adgang til en bred vifte af underholdende, motiverende og pædagogiske højttalere til at opfylde dine behov og budget.
Højttaler arrangør kan tage bekymringer ud af din planlægning og koordinere en pædagogisk/motivation program for dig og dit team. Måske du kører en tilknytning og nødt til at inspirere og udvikle dine medlemmer.
Uanset om du blot ønsker en højttaler/s for et ‘ frokost ‘n’ Lær ‘, konference, seminar, Institut møde eller morgenmad, jeg vil organisere programmet der passer til dine specifikke behov. Mit mål er at give personlig udvikling uddannelse for at motivere, udvikle og inspirere dig og dine tropper på en regelmæssig basis.
Hvis de er vist som firmaet bekymrer sig og værdsætter dem og er rede til at investere i deres udvikling og vækst, vil dette helt sikkert indflydelse på arbejdspladsen ydeevne, relationer og moral.
Der er jo det største aktiv i enhver organisation… folk!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.