Ikke fjerne midterste mand tilføje en!

I dag, er der situationer, hvor vi faktisk tilføjer en “midterste person” i stedet for at fjerne en for øget service effektivitet. Hvis det er omkostningseffektiv og efterspørgslen er høj, vil så ordentlig markedspositionering gøre det en værdifuld indsats. For eksempel min søster lige informeret mig om en fødevarer leveringsservice i New Mexico, der vil lade dig vælge én ud af mange forskellige spisesteder (alle typer af etnisk/fastfood)- og så garanterer levering inden for en bestemt tidsperiode. Dette ikke kun giver kunden garanti for pålidelighed, men flere muligheder for spisning tegne-stil.

I andre områder af industrien gælder den samme idé. Der er elektrisk leverandører, der ikke længere fremstille produktet af elektricitet, men nu er involveret kun i forbindelse med levering af elektricitet til kunderne. På grund af udsving på markedet, vil den nye levering leverandøren bruge mange andre forskellige energileverandører for at få produktet af elektricitet til kunden effektivt og til den bedste markedspris. Igen, tilføjer den midterste mand synes at gavne hele vejen rundt.

I forbindelse med denne teori til restauranter, er det mad runner, der er blevet populære, især i de større dining virksomheder, der sjældent eksisteret år siden. Mad løbere er medarbejdere, der kun arbejder myldretiden af spisestue-kun kører mad frem og tilbage fra køkkenet til tabellerne med lys spisestue bordet interaktion (krydderier, frisk peber osv.). Det er en 2-4 timers skift, afhængigt af hvor længe de dining rush varer.

Før store restauranter eksisterede, ville tjeneren fuldføre processen med ordre at tage og levering af maden. I dag, mad løberen kan være gennemført (yderligere midt menneskene) lindre tjener denne tidskrævende og undertiden omhyggelige proces. Tjeneren skal dele en procentdel af hans tip med runner, men til gengæld hans job er lettet, fordi maden er leveret til ham – giver ekstra tid til at arbejde mere tabeller og op sælge til kunder dermed stigende salg. Imidlertid er det fortsat tjeners ansvar at kontrollere tabellen for yderligere diner behov – enten mens maden lægges af runner eller kort tid derefter. Tip-out til løberen er normalt 10-15% alt efter servicesystem, men det værd, hvis tjeneren salg kan stige med 20-30%.

Det vigtigste punkt er mad runner tilføjelsen forbedrer levering service effektivitet samtidig være omkostningseffektiv (hvis den salgsfremgang opvejer lønningslisten stigning). Ordentlig integration medarbejdere i spisestuen med nøjagtige midt menneskene forbindelser altid gør for glatte service flow. Det drejer sig ikke bare blindt kaster ekstra medarbejdere på et serviceproblem, men organisere ordningen bedst muligt med den minimale mængde af arbejdskraft.

Tilføjelse af den midterste mand kan undertiden strømline operationer på en sådan bliver måde at den uimodståelig og umuligt at ignorere. Altid, opstår efterspørgslen når levering ruter af en servicesystem blive overbelastet.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.