Nem Auto Køb

Hvis du nogensinde har sendt gennem et finansielt møde i en bilforhandler for at afgøre, om du kvalificerer dig til dit nye køb eller ej, kan du bevidne, at det hurtigt kan dræne det sjove ud af bilen købe oplevelse. Processen med at købe en bil skal være sjovt for bilkøberen, dog udsigten til at have finansiering, truende over deres skulder hele tiden gør dette umuligt.

Næsten alle bilkøbere er trætte af bilforhandlerne, på grund af deres tidligere erfaringer med at have sælgeren eller Finance Managers forsøger at tilføje i auto finansiering muligheder i form af, at der ikke er nødvendige, og tjene kun bilforhandler. Men med gennemførelsen af blind kontrol fra bil långivere, bilkøb lige blevet lidt lettere. Processen er enkel nok.

Låntageren ansøger om et lån med et maksimumbeløb på linje før nogensinde træde foden i forhandler. Godkendelse er hurtig og nem i bilkøberen er over nittet ved check. lån penge og få dem med det samme Efter modtagelse af deres blankocheck, kan bilkøberen derefter gå og prøvekøre biler inden for den prisklasse og vælge den, der bedst passer til deres ønsker og behov.

I stedet for studehandler med sælgeren, lederne, eller Finance Manager alle bilkøberen har at gøre, er at vælge bilen efter eget valg til den pris, de ønsker, og udfylde den tomme check. Uanset hvilken pris de udfylder på den tomme check er prisen på deres lån.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.