Sådan vælger du de bedste tilskud til små virksomheder til din virksomhed

I denne artikel får du mere at vide om nogle tilskud til små virksomheder, herunder FedEx Business Assistance Program, Founders First Job Creators Qest Grant og FedEx. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan ansøge om disse tilskud. Der er mange typer tilskud til små virksomheder. Hvilke legater er bedst for din virksomhed? Dette kan overraske dig. Fortsæt med at læse for flere tips og ideer.
Quest Grant til grundlæggere første jobskabere

Virksomheder i New Jersey og Pennsylvania kan ansøge om Founders First Job Creators Quest Small Business Grant. Tilskuddet kan være op til $ 100,000 værd og er tilgængeligt for kvalificerede virksomheder som kontante præmier, der spænder fra $ 1500 til $ 10,000. Disse penge kan bruges af virksomheder til at købe udstyr, forbedre eller reparere det, styre vækstproblemer og opskalere virksomheden. Dette tilskud er også tilgængeligt for virksomheder, hvis grundlæggeren af virksomheden er latinx / afroamerikaner.
Tory Burch Fonden

Tory Burch Foundation er en organisation, der støtter kvindelige iværksættere. Denne fond tildeler tilskud til små virksomheder til kvinder, der brænder for deres valgte karriere. Dette program giver kapital, mentoring og netværksmuligheder til kvindelige ejede virksomhedsejere. Stipendier er tilgængelige i op til et år og tilbyder tilskudspenge.
FedEx

FedEx Small Business Grant Contest uddeler ti tilskud til en værdi af $50.000 hvert år. Hovedpræmievinderen modtager $50.000; Vinderne af andenpladsen modtager $30.000 i priser. Vindere af tredjepladsen modtager $15.000 gratis udskrivningstjenester fra FedEx Office. Disse tilskud kan bruges af mange lokale virksomheder, selvom konkurrencen er intens. Her er nogle detaljer om hver finalist.
Byen Orlando Business Assistance Program

Business Assistance Program er blot en af mange finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for virksomheder i Orlando. Ved at yde matchende midler hjælper programmet små virksomheder med at udvide eller flytte i regionen. Det giver også finansiering til tilladelsesgebyrer, udviklingsomkostninger og påvirkningsomkostninger. Med disse tilskud kunne Krave’n Joy for eksempel åbne en ny butik på sin smoothie- og juicebar i Curry Ford West-kvarteret i Orlando. Payano havde været sygeplejerske på fuld tid i mange år, før hun startede sin virksomhed. Payano ønskede mere tid med sine små børn, så hun forlod kontoret for at åbne en smoothie-butik.
Administration af økonomisk udvikling

Economic Development Administration er et føderalt agentur, der yder tilskud til støtteberettigede virksomheder. Agenturet finansierer den revolverende lånefond for små virksomheder og tilbyder teknisk bistand gennem universitetscentre. Der er seks regionale kontorer over hele landet, men ansøgere skal kontakte hvert kontor i deres stat for at få mere information. EDA modtog 529 ansøgere fra indiske stammer og stater i sin seneste tilskudsrunde. Læs meddelelsen om finansieringsmulighed for mere information om tilskud til små virksomheder i EDA.